lördag 31 januari 2015

En minnesvärd dag! #trueFurutorpRomance

Igår hade vi bröllop på skolan! 9orna som går i Maries, Marias och Saras grupper har skapat karaktärer och dessutom genomfört speed- dating!
Eleverna var väldigt förväntansfulla inför sin bröllopsdag! Vi hade arrangerat klassrummet som ett "kyrkorum" med stolar på varje sida av "kyrkogången". Framme vid "altaret" hade vi levande ljus och hela bröllopet ramades in av stämningsfull musik.
Vi inledde med att Claes (lärare) friade till Sara och vi gifte oss till tonerna av Du är min man!
Därefter tog Marie över rodret och meddelade eleverna vem som fick vem! Eleverna hade valt 3 karaktärer som de kunde tänka sig att gifta sig med. Självklart var det ett pussel att få ihop bra par. Vi vill ju inte riskera skilsmässa direkt! Alla kunde inte få den man önskat, då vi inte var jämna par. Vi är också väldigt liberala i vår syn på familjen. Här kan alla gifta sig med alla!
Maria var ledig idag och kunde tyvärr inte delta.
Yasmine i 9A föreslog att vi skulle ha dubbelbröllop så att man skulle känna sig mer trygg när man gick fram till altaret.
Väl framme vid altaret, vände sig paren mot publiken och det gavs tillfälle att få sitt bröllopsfoto taget. Alla är inte bekväma med att vara med på bild och en del bilder var av dålig kvalitét därför är inte alla med i nedanstående film.
Hur vi ska arbeta vidare med #weddingtrip och #trueFurutorpRomance kan ni läsa mer om här:
#trueFurutorpRomance

Här kan ni ta del av filmen från 9ornas bröllop! Mycket nöje!
Engelsklärarna - Marie, Maria och Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar