söndag 10 maj 2015

Hässleholmselever i Stockholm

Kommande vecka händer det stora saker för Hässleholms kommun. Både Hässleholms Tekniska skola (HTS) och Furutorpskolan 7-9 hjälper till att sätta Hässleholm på kartan som en framåt skolkommun! Skolornas lag har tagit sig till final i respektive tävlingar. HTS deltar i SM för Unga företagare genom Easy UF . De tävlar i kategorin Årets Monter. Deras affärsidé är briljant! De säljer handdukar med en smart funktion som gör att man kan knäppa handduken runt sig! Skönt att slippa tappa den! Om ni vill se dessa ungdomar i finalen kan ni göra det live den 12/5 kl 19. Länken hittar ni här: Ung företagsamhet LIVE Vi från Furutorpskolan önskar HTS stort lycka till!

Furutorpskolan 7-9 deltar med sitt bidrag thecolourofthehumanheart.se i Webbstjärnans final. Finalen äger rum måndag 11/5 kl 13 och ni kan se den live här: Webbstjärnan Jag och 6 elever åker till Stockholm och Hotell Rival tidigt på måndagmorgonen. Nervösa som tusan är vi, men kul ska det bli!

Nästa grej för duktiga Hässleholmselever är Tormestorps årskurs 4 som ska delta i Riksfinalen i Schackfyran! Tormestorpskolans lag vann förra året och är alltså i final i år igen! Deras final är den 6 juni. Vi hoppas att Marlen och hennes lag tar hem segern till Tormestorp!

Alla dessa lag bidrar till mycket god reklam för Hässleholm. Ett stort lycka till önskar jag alla deltagare inklusive oss själva! :)

/ Sara
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar